Kodikas Tuusulan Majapaikka

19.11.2017







Yit:n rakentama moderni kerrostalo Tuusulan Majapaikka sijaitsee rauhallisessa Jokelassa. Jokelassa asut maaseudulla mutta kuitenkin lähellä kaikkea. Palvelut ja keskusta on aivan nurkan takana kävelymatkan päässä ja junalla matkustaa Helsingin keskustaan kätevästi. Jokelan seisake on vain 200 metrin päässä.










Sisustimme Majapaikkaan 46,5 neliön kaksion, joka tuntuu kyllä neliöiltään suuremmalta. Heti eteisestä aukeaa iso huone ja sen perällä on kompakti keittiö. Ikkunoita on tilassa kahdella seinällä joten valoa riittää. Eteisestä pääsee myös kylpyhuoneeseen. Lattiat ovat asunnossa tammiparkettia ja niissä on mukavuutta tuova lattialämmitys. 

Sohva on Ht Collectionin ja väri on kaunis vaaleanharmaa. Mattona on Ikean Ibsker ja siro sohvapöytä on Adean mallistosta. Kodikkuutta tilaan tuovat pehmeät sohvatyynyt, joista suosikkini ovat keltainen samettityyny ja hapsullinen tyyny. Unelman pehmeät samettityynyt ovat Svaneforsin ja ne ostettu Mosa Interiorsista. Samettihuuma käy tänä syksynä todella kuumana ja jos etsit täydellisiä yksilöitä, katsasta nämä! Hapsutyyny on Linumin ja sitä myy mm. Cobello. 

Olohuoneen pitkällä seinällä on maitokahvin värinen tehostemaalaus ja sitä vasten valkoinen Ikean Bestå-taso erottuu kauniisti.  Suuri kehystetty kaupunkijuliste on Cobellosta, siinä on kauniit kullanväriset yksityiskohdat. Tasolla valaisee Ikean mainio uutuusvalaisin. Myös lattiavalaisin on Ikeasta ja sen upgradasimme kankaisella Pentikin varjostimella.












Keittiö on superviihtyisä kahvikärryineen. Keräsin kärryyn kahviaiheisia somisteita ja minusta siitä tuli todella kiva! Astiat ja kahvikannut ovat Ikeasta kuin myös kaunis puinen leipälaatikko. Kasvin suojaruukku ja beige keramiikkakannu on ostettu H&M Homelta. 

Materiaalit ovat onnistuneet, kaapit ja tasot ovat vaalean puun väriset. Välitilassa kiiltelee valkoinen lasi. Keittiössä ehdottomasti parasta on kaksi isoa ikkunaa, joten pimeässä ei tarvitse työskennellä tai syödä. 

Ruokapöydäksi toimme Ikean Melltorpin ja Askon kevyet tuolit.








Makuuhuoneessa on sama seinäväri kuin olohuoneessa. Sitä vasten vaalean- ja tummanharmaat vuodevaatteet näyttävät kauniilta. Piristeenä toin hieman väriä eli lämmintä sinapinkeltaista H&M Homen tyynyn muodossa. Yöpöytä on Ikean Gladom-tarjotinpöytä ja valaisin vanha tuttu Clas Ohlsonin malli. Keraaminen Lambada-valaisin on Innoluxin.

Makuuhuoneen yhteydessä on myös vaatehuone, mikä tuo ripauksen luksusta pieneen asuntoon. 








Lasitettu  parveke tuo puolet vuodesta yhden lisähuoneen asuntoon ja sen teimme viihtyisäksi pehmeillä tekstiileillä ja erilaisilla viherkasveilla. Tummanharmaa lepotuoli on Bauhausista ja pikkupöytä Adealta. Tänä syksynä Jyskiin on tullut monta kivaa uutuustuotetta, sieltä on myös tämä monikäyttöinen musta penkki.




Tykkäsin, että tästä stailauksesta tuli todella kodikas ja sitä mieltä oli myös asiakas. Mitä mieltä sinä olet?

Tämän uudiskohteen rakennus alkaa olla loppuvaiheessa ja juuri ennen uutta vuotta pääsisi vielä muuttamaan ihanaan uuteen kotiin. Käy tutustumassa lisää täällä

Nyt leppoisaa sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti