Skandinaavisesti Nurmijärvellä

15.5.2017





Viime viikolla stailaustiimimme pakkasi pakun täyteen ja suuntasi Nurmijärven kirkonkylään. Kohteemme oli Yit:n rakentama uudiskohde upeiden ulkoilumaastojen ja harrastusmahdollisuuksien äärellä. Kerrostalo on vasta rakennusvaiheessa ja muuttamaan uudet asukkaat pääsevät loppukesästä.  

Nurmijärvellä olet lähellä kaikkea; Helsinkiin ja esim lentokentälle ja kehä kolmoselle pääset nopeasti moottoritietä sekä omalla autolla että bussilla. Vaikka Krannilanhovissa asut kävelymatkan päässä kirkonkylän palveluista  ja kouluista, on silti asuinpaikka todella rauhallinen ja viihtyisä. Eikä vähäisempänä, täällä asuinneliöt ovat todella kohtuuhintaisia verrattuna pääkaupunkiseudun neliöihin.

Stailattava asunto on tilava kolmio ja kaikki tarvittava pienelle perheelle löytyy näistä 67,5 neliöstä. Sisustuksen punaisena lankana olivat luonnonmateriaalit ja käytimmekin jonkin verran nyt niin muodikasta rottinkia sekä klassista puuta huonekaluissa. 







Sohva on Ht Collectionin Donna ja matto Vm Carpetin musta paperinarumatto. Tumma väri antaa mukavasti ryhtiä sisustukseen ja käy mainiosti puuhun ja valkoiseen. Ikean uuden Stockholm-sarjan  rottinkipenkki on monikäyttöinen; sitä voi käyttää sohva- tai sivupöytänä tai vaikkapa sängyn päädyssä. Huonekalu on todella kaunis; saarnin ja rottingin liitto on erityisen onnistunut. Sääli vain, että nämä sarjan tuotteet tuntuvat myyvän loppuun liian nopeasti. Tämä kyseinen sohvapöytä oli Vantaan Ikean viimeinen kappale.

Korit ja eleetön tv-tasot ovat Ikeasta ja tekstiilit H&M Homen mallistosta. Hauska mustavalkoinen rahi on ostettu Jyskistä.





Kaikki oleskelutilat ovat pitkulaisessa tilassa peräkkäin. Tässä ruokailutilasta otetut kuvat molemmista suunnista. Jykevä tamminen pöytä on kaunis ja klassinen valinta. Valaisin on Ikean uutuuksia.





Keittiön materiaalit ovat ajattomat. Valkoiset kaapistot ja harmaat laminaattitasot ovat varma pohja monenlaiselle sisustukselle. Tammipuiset yksityiskohdat ja viherkasvit käyvät vaaleisiin väreihin mainiosti.







Toisen makuuhuoneen sisustimme koululaiselle. Koulupöytä ja -tuoli ovat Jyskistä, samoin ruudullinen säilytyskori. Matto ja huopa Ikeasta. Petivaatteet ovat Ristomatti Ratian vanhempaa mallistoa. 







Päämakuuhuoneesta tuli mielestäni erityisen kaunis. Sävyt ovat täälläkin rauhalliset mutta hieman väriä tuovat Balmuirin vaaleansiniset pellavatyynyt. Muut vuodevaatteet ovat Annolta ja Casa Stockmannilta. Mustavalkoinen tyyny, jonka voi bongata myös olohuoneesta, on H&M Homen. Tanskalaisen Vitan kattovalaisin on ostettu Stockmannilta ja yövalot ovat Elloksen.



Sanotaan, että eteinen on kodin käyntikortti ja tässä kodissa se on tammisen ulko-oven ansiosta ajattoman kaunis. Penkki on Ikean Björknäs-sarjaa. Kuvaan on päässyt myös stailaajan arkipelastaja eli Samujin Tori-laukku. Tänne mahtuu järkkäri, jalusta, ruuvarit, sakset, mittanauhat ym tarvikkeet, korvaamaton työväline siis:)



Mitäs tykkäsit tästä stailauksesta? Jos kohde kiinnostaa lähemmin ja haluat tutustua siihen, klikkaa Yit:n kohdesivulle.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti